Nova Real Estate je agencija za nekretnine koja je osnovana 14.01.2021 godine u Podgorici. Osnovna djelatnost agencije Nova je posredovanje u prometu nepokretnosti koja se bavi prodajom i izdavanjem  stanova, kuća, vila, placeva i poslovnih objekata u Crnoj Gori.

Naša priča

Nova Real Estate je agencija za nekretnine koja je osnovana 14.01.2021 godine u Podgorici. Osnovna djelatnost agencije Nova je posredovanje u prometu nepokretnosti koja se bavi prodajom i izdavanjem  stanova, kuća, vila, placeva i poslovnih objekata u Crnoj Gori. Samim tim i provjera dokumentacije nekretnina, procjena vrijednosti istih, oglasavanje na svim portalima, prezentacija svojim pouzdanim kupcima, kao i davanje pravnih savjeta i pružanje pravnih usluga.

Uvijek nudimo nesto novo. Moto nam je da budemo aktuelni i drugaciji. Trudimo se da svjetska iskustva prenesemo na lokalno trziste, ne odstupamo od profesionalnih standarda. Pozovite nas i uvijerite se,  jer jednom kada postanete nas klijent sigurni smo da nas nećete mijenjati.

Iskreno Vaš,

Pavle Kusovac

osnivač i izvršni direktor

 

CroatianEnglishGermanRussian